6  نکته در مورد اینکه چگونه با کودکان در مورد کرونا صحبت کنیم

نکاتی برای کاهش استرس کودکان در مواجهه با شیوع ویروس کرونا

کرونا یا کووید-19 یک بیماری تنفسی است که در اکثر کشورهای دنیا مشاهده شده است. از آنجا که این ویروس در سراسر جهان شیوع پیدا کرده است، احتمالاً در فکر این هستید که چگونه می توانید به بهترین نحو با فرزند خود در مورد شیوع این بیماری صحبت کنید، بخصوص که احتمالاً فرزندتان قبلا در موردش چیزهایی شنیده است.

 كودک شما ممكن است افرادی را دیده باشد كه در مکان های عمومی ماسک میزنند یا سبد خرید خود را با ماسك، ضدعفونی كننده دست، موادغذایی غیر قابل فساد و سایر مواد بهداشتی پر می کنند. با اینکه آگاهی دادن به  فرزندانتان برای سلامت جسمی، عاطفی و روانی آنها بسیار مهم است، اما نحوه، زمان و میزان اطلاعاتی که به کودک می دهیم هم به همان اندازه مهم است. در اینجا شش نکته برای کمک به فرزندانتان برای مقابله با استرس پیرامون ویروس کرونا ذکر شده است:

  1. قبل از هر مکالمه ای، افکار و احساسات خود را بررسی کنید. اگر خیلی عصبی هستید یا می ترسید، پس زمان مناسبی برای صحبت با فرزندانتان نیست. صبر کنید تا بر ترس های خود غلبه کرده و با برنامه ریزی عمل کنید. اگر سیستم ایمنی آسیب پذیر یا دیگر مشکلات پزشکی دارید، می توانید به فرزند خود بگویید که ممکن است روال روزمره زندگی تان تغییر کند، اما انجام این کار برای محافظت از خود شماست.
  2. در مورد احساسات خود صادق و در عین حال اطمینان بخش باشید. اگر نمی توانید اضطراب خود را کنترل کنید، اشکالی ندارد که به فرزندتان اطلاع دهید؛ “من کمی نگران این موضوع هستم، اما می دانم که هر چه از دستمان بر می آید برای حفظ امنیت خانواده انجام خواهیم داد.” این به فرزند شما کمک می کند تا دلیل احساساتی که از طرف شما حس می کند را درک کرده و با این موضوع شخصی برخورد نکند. همچنین به فرزند شما می آموزد که اشکالی ندارد “احساسات بزرگی” درمورد مسائل داشته باشند و این احساسات قابل کنترل هستند. فرزند شما خواهد فهمید که با وجود آنچه در جهان اتفاق می افتد، شما از او محافظت خواهید کرد.
  3. سؤالات باز پاسخ و قابل بحث بپرسید. این به شما در فهمیدن اینکه فرزندتان از قبل چه چیزهایی می داند و ارزیابی سطح درک آنها، پاسخ به هر سؤالی که ممکن است بپرسند (حتی اگر جواب شما “من هنوز نمی دانم” است) و بر طرف کردن هرگونه سوء تفاهمی کمک می کند. مکالمه خود را کوتاه نگه دارید و از کلماتی استفاده کنید که فرزندتان می فهمد. بهتر است بجای صحبت کردن قبل از خواب، در طول روز در مورد این موضوع به صحبت کنید تا کابوس نبینند.
  4. دسترسی آنها به اخبار را محدود کنید. قرار گرفتن در معرض مداوم اخبار ترسناک می تواند به فرزندتان استرس بیشتری وارد کند. تمام تلاش خود را بکنید تا آن ها را از در معرض مستقیم قرار گرفتن اخبار شیوع بیماری محدود کنید، به ویژه اگر این اطلاعات در روال روزمره آن ها تأثیر ندارد.
  5. درصورت امکان به نگرانی های آن ها با حقایق پاسخ دهید. از ارائه نظرات و یا ترس هایتان خودداری کنید. به عنوان مثال، به فرزندتان اطلاع دهید که “دانشمندان در سراسر جهان برای یافتن واکسن تلاش می کنند” و اینکه “دولت و پزشکان ما در حال آمادگی برای ایمن نگه داشتن همه هستند” این می تواند به آن ها کمک کند تا درک کنند که چرا مدارس اقدامات پیشگیرانه ای راجع به تعطیلی احتمالی مدارس انجام داده اند.
  6. اقدامات بهداشتی مؤثر، مخصوصاً شستشوی دست را آموزش داده و تمرین کنید. این کار می تواند به فرزند شما توانایی مراقبت از خود را بدهد. تأکید بر خوردن غذاهای سالم برای به دست آوردن ویتامین ها و حفظ قدرت بدن، روش دیگری است تا به کودک خود بیاموزید که چگونه از سلامتی خود مراقبت و سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کند.
نکات
·         هنگام صحبت با فرزندانتان، آرامش خود را حفظ کنید.

·         بجای عقاید و نظرات از حقایق استفاده کنید.

·         اگر در کارهای روزمره تغییراتی ایجاد می شود، صادق باشید.

·         به فرزندان خود اطمینان دهید که هر کاری که بتوانید برای محافظت از خانواده انجام خواهید داد.

امتیاز دهید
منبع
Bundoo.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا